Fine day

5.7.08

SMHI utlovar vackert väder...även om det bara är för ett tag så tar jag tacksamt emot. Troligen blir det en lugn lördag i Haga och butiken vilket betyder 2 saker:

*jag har tid att dutta extra med kunderna och det är flott!
*Det finns tid för en fika ute på bänken, så kom förbi mina vänner :-)
I mitt huvud trängs tankar om jobb och barnpassning, oro för vänner och anhöriga som är sjuka tillsammans med lyckorus över att det är sommar, önskan om att bara få äta sova och älska under bar himmel.
Zigenarlivning with my kids.
Det, skall jag styra upp ordentligt till nästa sommar, sanna mina ord!


Edouard, igen..


2 kommentarer:

Anonym sa...

Jo lite jobb nu när du är ledig.
jag å syrran har varit inne å provat klänningar å jag har lagt undan en åt henne som hon inte kunde slitas ifrån,såå fin som vanligt.men skulle hämta den i dag men solen håller mej kvar så jag kommer på tisdag.
Soliga kramar frida.

Drömma Lotta sa...

Såklart att det var din syster, jag hann aldrig fråga..
Förstod nästan det, men så flott att vi ses då istället.

Ja den är helt ljuvlig, tyvärr inte på mig annars hade jag paxat den själv!

Varm kram till fina Frida :-)