Drömmas hemsida

9.3.09

Jag håller på att uppdatera hemsidan.
Dels lagt till och styrt upp "pluppen" om märken och del ska det vara nya bilder och texter. Det ska finnas en grej om mina hyresgäster och en annan om vintage. Vad som gäller för inlämning osv. Inte det roligaste jobbet men skönt att se när det blir vårfint :)
Obs, jag är inte klar.

Idag kommer det ett gammalt klädskåp hit, det har rest sedan 1890 bara för att flytta in här i Vasa. Jag måste renovera lite, blanda lasyrpulver ggr 2 och limma en list. Men varsamt, det är ju orginallack och allt...
För att ha råd samt få plats (mitt rum liknar snart en loppis/antikaffär), säljer jag tjusigt linneskåp från 20-talet på blocket. Och ett chippendalebord. Det är kanske de absolut fulaste bilder jag har tagit. Ändå är folk intresserade. Nästa gång jag säljer av saker ska jag styla bilderna och ha fint ljus...

Eftersom vi ändå är inne på väskor visar jag nu en till.
Secondhand givetvis, men det finns en fin variant på Lindex tex. Med rosor och vit botten, för ca 250 pix.4 kommentarer:

Anonym sa...

klädskåt

Drömma Lotta sa...

Stavfel kan vara väldigt talande ibland :0)
Klädskåp
klädeskåt
klänningslåt

-fast jag var tvungen att rätta...tack.

spunnet socker sa...

Åh, men att det inte är så fina bilder tror jag inte behöver betyda nåt på Blocket. Jag ser det som en hobby att gå in där och titta på vad folk har lagt upp för bilder. De som knappt visar objektet som säljs, de som skriver "vackert soffbord" som det ena är fulare än det andra och de som vittnar om att fotografen faktiskt gjort sig till och stylat, men att det ändå är så uppenbart fult (med klassikern alla fjärrkontroller på rad på soffbordet). Det är lika mycket humor i alltihopa.

Du får inte tro att detta är nån kritik mot dig. Jag fick bara en association. Jag kanske måste rädda denna förkylningsdag med lite blocketletande...

Drömma Lotta sa...

:)
Nu har jag några intressenter men jag såg att jag satt fel mått på bordet, det står höjd 185 cm typ, tss.