Webshopfundering, Norrbacks höst och hemligheter

7.3.09

För nya läsare tänkte jag (igen, ah) tipsa om Annas musikblogg. Där jag (igen, åh) lånat musiken ifrån.
Om min fredag då.
Den var så intensiv att min trasiga lever bokstavligen höll på att trilla ut, jag hann bara äta en banan på hela dagen (och salta pinnar) samt att lilla M fick följa med på 2 möten.
Norrbacks säljare fick stå ut med en trånande 3,5 åring som ställde frågor som: -vem är du kär i, varför har du så lite hår, osv. Om kläderna kan sägas att jag älskade dem som vanligt. Den stickade linjen med spetskänsla var magisk. det bruna printet från ett djur, den grå lilla jumpern med samma djur, att plaggen bar namn som "Berit" och "Amelie" gjorde det inte sämre.
En svart byxa med fina detaljer kommer att ligga på 995:- ut till kund. Lite prisanpassat för att vara henne, men med samma kvalité.
Nyhet för i år är skorna! Det är för tidigt att visa bilder än så länge, men sulan är blommig och en rosett finns med i bilden...

Sedan hade jag ett hemligt möte som var otroligt givande. Nästa körning blir i början av april och efter det kanske jag kan berätta vad det handlar om. Det känns iallafall väldigt spännande och är en helt ny värld. Nu måste jag plugga in massor och vara flexibel, drömsk, kreativ och praktisk på samma gång. Jag hoppas att det går i lås!

En annan sak som jag gått och värpt på är detta med webshop, är det kanske dags att göra en liten blygsam version för Drömma?
Chuck Morgan - This spring is

Vårliga innerliga hälsningar från Drömma-Lotta


7 kommentarer:

Anna sa...

Vad kul att du gillar det jag tipsar om! Chuck Morgan gick faktiskt på min skola! Så han är göteborgare minsann.

Hur som helst låter webshop som en bra idé, även om jag hellre tar en tur till din mysiga affär än köper från nätet:)

Anonym sa...

Underbar ide med en webbshop! Då kan det som vi suktar efter, på alla fina bilder, bli verklighet även för oss som bor lite off!

Drömma Lotta sa...

Är han en Chuck från början...

Vad bra att jag ändå inte är helt ensam om all gilla idén :O)

Lisa sa...

Ja! Webshop låter underbart! För mig som bor I Ö-vik 90 mil ifrån göteborg, så vore det fint :)

Anna sa...

Nej, Anton tror jag bestämt att mannen bakom heter. Om skolkatalogen skvallrar korrekt då vill säga! Hoppas du får en fin helg!

Drömma Lotta sa...

Tack Anna, fin var han hursom. Alltså musiken.

Möte om webgrejs till veckan får det bli!

fröken lila sa...

webshop låter bra, ju. tycker jag. så att folk som inte bor där du har din butik kan få köpa lite drömma.