Streetstyle min själ!

21.7.09I våras var Birgitte här och raggade upp oss utanför Drömma. Såhär såg jag ut den dagen och det var väl trevligt med allt utom att texten var helt fel. Pumpsen är från 80-talet om jag får be och koftan är en Norrback faktiskt.
Spelar väl mindre roll, det var fint att få mail från fotografen och att moderedaktören gillade min stil måste jag ju bara få skryta om lite här va. Det är ju min blogg :0)

Birgittes streetstyle från Göteborg.


7 kommentarer:

Julia sa...

Tjusig är du!

Julia Ivarsson sa...

Hej! Älskar eran butik.
En liten fråga jag har är om ni söker någon som kan jobba extra hos er, eller heltid med för den delen!
Om så är fallet skall jag inom en snar framtid komma till er och visa upp mig!

Med vänlig hälsning
Julia Ivarsson

lisa sa...

åh så fin du var! :)

Anna sa...

Nästa vecka ska jag åka till Göteborg. Då ska jag äntligen besöka din fina affär! Jag är väldigt nyfiken på drömma! Ha det fint!

Stéphanie sa...

Oh ! Lovely !

Drömma-Lotta sa...

Merci, Stéphanie :)

Tack Julia och Lisa, och vad roligt kära Anna!

Julia I:
Jag har inte riktigt råd att anställa folk ännu men kom gärna in och säg hej ändå!
Maila mig gärna på dromma@dromma.se och berätta lite vad du gjort innan och vad vill göra nu och framöver. Är du en skön typ med viss erfarenhet kanske jag kan bolla dig vidare till någon kollega i branschen om inte annat!

Kram på er alla :)

anna sa...

snyggaste outfiten jag har sett på länge!