Felknäppt

18.11.09

Den här klänningen tycker jag mycket om. Den hade stora axelvaddar från 40-talet som rök, sedan handtvättades den och krympte till en 36:a. Så lägligt. Fast man behöver en påkläderska eller avklädare. Det tyckte överläkaren var roligt i måndags.
Och jag skrattade lite i smyg när pojken som skulle trycka på olika punkter och dra i mig fumlade med knapparna
innan han kunde börja. Man skulle kunna tro att jag gjorde det med flit, klädde på mig just den klänningen
just den dagen.
Men så var det inte.
Faktiskt.


7 kommentarer:

Martina sa...

Himlans vilken tjusig sak!

Anonym sa...

Fin rumpa!

Drömma-Lotta sa...

Martina, jag antar att du menar klänningen ;) synd bara att de är så svåra att få tag på i ok skick.

Anonym, tackgladgeneradmenjagärbereddatthållamed :)

Misha sa...

Hihi, vad rolig incident det där med påkläd/avklädnad... Jag skulle flinat åt det hela dagen jag, sen å andra sidan tycker jag om att få folk i min omgivning att rodna eller bli lite sådär distraherat obekväma... Och ja, som tidigarenä,nt: tjusig klänning, vilken fin färg!

Joachim sa...

Twin Peaks!! :)

Joachim sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Joachim sa...

Linnéa @ Twin Peaks theme:
http://www.facebook.com/album.php?aid=157596&id=550508155