Rädda gatumusiken i Göteborg!

30.6.09Barnen näckrosdammen på Asperö skördetid på stranden barnen mamman solen havet musiken kärleken ingen mobil vila lite jobba lite sen fina kunder sälja trots hettan svårt att sova lakanen snor runt svettiga kroppar längtan hopp om biljetter till Thåström och Anna Ternheim på torsdag ingen barnvakt jag älskar musiken som fyller gatorna i Göteborg, den som ska förbjudas är det inte typiskt svenskt så säg?
Jag skäms, kära vänner, kollegor och läsare:
ut på gatorna i city och spela och älska, låt inte detta bara ske!


A cup of miss teaTeres gör de vackraste ting. Du hittar dem på Drömma, utsökta porslinssmycken i grönt, rosigt, jordgubbsmönstrat och i klassiskt blåvitt.
Det är nog det sötaste man kan hitta just nu och för 250:- kan en tekanna eller ring bli din! Köper du ett set får du båda för 400:-

Göteborg är tryckande idag, jag dricker mitt häxte ur en inte lika fullt så vacker kopp som på bilden men hey, man orkar bara vara i den här värmen. Inte tänka alls.

Ps, vi mötte en vikingakrigare på vagnen idag jag och tjejerna. Vilka tattos, och stort bandage runt ena handen. Lilla M pekade (alltid detta pekande i denna ålder) och påstod att han minsann hade krigat innan han föddes och jag var lätt benägen att tro henne. Han var ful som stryk, rödmosig och lät som Tom Waits. Det var roligt tills han frågade hur mycket jag kunde tänkas kosta!
Hemsk knorr på en så vacker början men det gick inte att låta det vara osagt. Jag har en chans på marknaden, alltså.


Vad vissa inte gillar:

är tydligen att shoppa secondhand åt sina barn.
Jag säger ge mig oanvända sommarbadbaljan för 20 pix, ge mig prinsessklänningen i lila fluff för 25. Jag skulle aldrig ha råd att ta hand om 4 barn klädmässigt om det inte var för rea och Myrorna, så är det.

Lilla M fostras hårt i fyndskolan och är söt som socker så jag klämmer i med en barnbild till. Må gud och läsarna förlåta mig.


Jag är en trött och lycklig mamma

28.6.09

-som har haft en hel dag med kidsen.
Imorgon har Drömma stängt. Då åker vi till en ö men jag säger inte vilken.
Lilla M kämpar för att hålla sig vaken på kvällarna, hon vill inte missa någonting. Sommaren är konstig och spännande. Ingen tv, bada och äta ute, följa med mamman till parken för kvällsfika klockan 8-9 sådär. Tillslut rinner det över och så blir man hemburen och ömt nattad av hon som för ovanlighetens skull brände sig lite.
Bränt skinn.
Min hud. Smakar salt. Och jag saknar honom väldigt mycket.
30 grader i skuggan i min stad. Jag ligger som en utslagen passionsblomma här med min dator och längtar till ett svalt rum i Malmö. Ett rum med mörka tunna fläktande gardiner som en annan kvinna köpte en gång. Trycka på en knapp och vara hos Författaren på tre röda. Jag vill dra ner hans huvud mot mitt bröst och säga att han aldrig mer ska åka. bara stanna.


It väska!!

27.6.09En väsksamlare fyndade den här vita lilla skinnväskan med Schweiziskt ursprung hos min kollega på Fåfängans Antik. Jag blev så kär, den var en av de vackraste jag sett. Stenarna var perrrrfekt utspridda över den sammetslena skinnet. En pralin.


At work:

Lilla M smög fram en stol och fiskade efter Jenny Widings "diamanter" som hänger intill hennes prislappar. Så sött :)
Vi är så trötta idag. Jag är så inte inte frisk men nu blir det lite ledigt igen.
Allt ni ser på bilden är vintage, utom mamman och ungen.


Om möten

26.6.09En fin flicka från London kom in. Och visade sin första smyckeskollektion.
Jag dog. (Ja det är visst mycket döden döden idag).
Jag vill ha allihop. Vilka fina fina idéer och smakfullt utförda. Inget fabrikat, allt genuint. Är det ok att jag klämmer in ett GUD också?
För så var det.
Om ca 2 veckor kommer första leveransen hit, priser mellan 650-950:- Jag lovar att ni inte blir besvikna.

Tack, en dag som denna.
Sitter och fryser och har ont.
Och så kommer denna Göteborgstös (som hon från början är) och tar mig med storm, hennes blonda sommriga glitterödmjuka sätt och henne sagovärld till silvriga halsband.
Ett annat möte, igår kom Carina. Hon är en inspirerande fläkt, och hon luktar New York. Jag tror det är det iallafall. (Gott). Hon hade bränt en skiva med inspirationsbilder till mig. Bara sådär. Den här bilden är från henne.
Enjoy!


Och den här...Jag är sjuk. Så onödigt. Barnen kommer idag. Fönster vill bli putsade, ungar behöver kramar. Mamman behöver. Det. Kramar och vila lite till.
På morgonen idag, när jag inte trodde det var så sjukt. Låg jag på en filt i Koltrastparken. Bakom fontänen bakom höga buskarna, precis bakom.
En man vadade i bassängen och fiskade upp skräp med håv. Plötsligt flög en stor sten över häcken och landade 3 meter ifrån. På samma avstånd som mitt huvud legat, om jag valt den platsen jag först tänkt.
Den var stor, som mitt huvud nästan. Svart, våt och glänsande i solen.
Tänk om. Med den farten. Mitt huvud hade varit som en kokosnöt mot en sten.
Jag blev så skakig att jag inte ens kunde resa mig och ropa åt honom. Låg bara och tittade på den svala saken där. Tänkte att det varit så snöpligt att sluta sitt liv så. Intill ett bananskal, en ej utläst bok och en ful handduk under sig.
Dessutom, hade ingen fattat att jag dött utan jag hade fått ligga där som vilken solande kvinna som helst.
Över kyrkbacken klockan prick tolv. Någon ringde i klockorna som om det gällde just det, livet. Det vibrerade genom hela kroppen, ända in till det som är trasigt och sedan ekade det tillbaka färgat av mig. Över hela grusplanen, vindlade sig in i Hagas gränder och upp upp över takåsarna.

Jag lever liksom.
Det är fan ett under, är vad det är.


Fina fina klänningar...

Verkligen finfina.
Från Jenny Widings vintagestång på Drömma.


Då kör vi!

25.6.09

Drömma har stängt på måndagar i sommar, öppet tis-fre 12-18 samt lör 11-16.
Nu är mitt sommarlov på 6 dar slut och jag vill bara kort påminna er om att vi nu startat en sommarrea på all Norrback samt utvalt från Bråttensbyjohanna.
50% på en hel stång rätt och slätt.

Ja, och så har J hängt en sprillans ny sommarkollektion med både design och vintage från våran söta designpralin Jenny Widing! Fotar lite detaljer på hennes godis idag även om ni redan sett en del.
Sen var det det här med Spotify. En fin har mailat mig. Jag är sist som vanligt. Håller folk ens på med det fortfarande?! Men det verkar ju så bra, och jag har bara inte haft ork innan. Vet liksom inte hur det går till men det kan väl inte vara hjärnkirurgi vi talar om...

Kyss,
Lo


Brinna

24.6.09Och det är sista dagen. Jag har åsikter om sista dagar. Vissa synpunkter närmare bestämt. Man kan få hjälp. Men inte av sin husvärd eftersom icke uthämtad färg brinner inne. Jag får vänta ett helt år, ett helt jävla år. Nej Tack.
Men tiden rinner igenom mig snabbare än du vet. Regina är tröst.
Två sommrar sedan, jag och Mikke, Devandra med luvan över huvudet hela natten, Tanja, Noah, Regina, Once-Pia, Lena och alla andra fina. Som om jag redan visste utgången, hoppet hade redan brunnit inne.
Hyresgästföreningen kan man ringa eftersom husvärdens chef har semester i 13 veckor. Männen som bestämmer, deras svar brinner aldrig inne inför en sjuk ensamstående fyrabarnsmamma. Oh nej.
Varför känner jag mig så arg, så levande så där cykla fort fort klänningen nästan smattrar i vinden som flaggorna på fartygen när de lämnat sin hamn och jag vill aldrig lämna det här bara brinna.


Vad är det med fotboll?

23.6.09Jag ligger bara och funderar lite.
Kanske det är som för vissa män att följa med till tapetaffären och vara smakråd?
Att det börjar krypa i kroppen och man tittar efter flyktvägar.
Fast om fotbollen då. Det är lite upphetsande när det blir mål och alla börjar kramas och kyssas. Eller när de blir arga, och tuppar sig...
Men ändå liksom, hur många hångel blir det på en låååång match? Typ 2-5 st kanske. Nope, inte för Drömma-Lotta.
Så, jag sitter här och blippar på tangenterna och hivar ur mig trams.

För övrigt vill jag titta på filmen nu, som hon Jean är med i. Av de googlade bilderna att döma kommer jag att bli sugen på randiga tröjor och kort hår.
Vilken tur att jag hittade en randig i garderoben igår, längst in bakom ett kilo dukar med broderade rosor. (Jag måste alltid köpa dem på loppisar, det är ett litet beroende jag har).

Ps: gården är jättefin nu, planterat om och grejat! Och hälften av mina fönster är putsade, att ha semester är lite svårt nämligen. *Rastlös*
Ni borde komma hit och hänga lite tycker jag...


Jean + JeanPutsa fönster plantera snickra skohylla vika tvätt alltid denna tvätt plantera mera vila titta på solen titta på fina bilderna tänka att man kan ju gå ut tänka på Italien på kvällen sen ska jag se en film A Bout De Souffle närmare bestämt.


Syndens nästeMitt på öppen gata idkade de sex. Jag skämdes lite som stannade och tittade men det gick inte att inte. De såg inte helt purunga ut. Kanske hade de älskat hela natten och kanske de satt fast för evigt? Hon släpade sig fram, en halvmeter i minuten tror jag visst att hon gjorde, med sin älskare på ryggen.
Det var vackert på nåt sätt.
Jag undrar om hon åt upp honom efteråt, eller det kanske är gräshoppor som gör så?


IgårKöpte jag nödvändigheter av fådda pengar, tack 40-talisten. Tack.
Hittade platta sandaler som jag glömt och krängde på mig en secondhandkjol och ett Norrbacklinne. Det var allt. Tänk att det är så varmt så det går.
Lycka i min mage.


Måndag och fortfarande ledig!

22.6.09

Mörkröda naglar och bubbelgumsrosa hjärta.


Själslig självbildNästan alla bilder på min blogg är tagna av mig. Om inte annat uppges. Eller ibland från designers hemsidor, glömmer jag kanske att skriva. Förlåt.
Igår ville jag ta fina bilder när jag bar lilla Ms änglavingar. Det var inte helt lätt eftersom min kamera är en pyttesak och jag inte har något stativ eller så. Och självutlösaren är antingen inställd på 2 eller 10 sekunder. Det blev inte som jag ville. Någon annan tog den bilden som jag ville. Ibland vet man med sig att någon annan gjorde något väldigt bra, det var min idé och jag som höll på men han gjorde den bästa. Det var inte helt lätt att bara säga åhvadfinduärfantastisktbra och jag skäms lite för det. Men hans är bara så oarrangerad även om det inte ser ut så (hur ofta sitter man naken med änglavingar lagom till 11 kaffet, ok ok ok) men jag var iallafall omedveten om hans göranden.
Så jag ger er, avundsjuk men lycklig: Petters ängel.

Förövrigtälskarjag:

strumpbyxor med hålmönster. Som spets. Jag önskar att det aldrig går ur tiden, att det alltid kommer att kunna inhandlas. För det är så mycket jag. Aldrig att man tröttnar på det...


Ärligt talat

21.6.09Ingenting kan få mig att må dåligt idag. Ingen dum lever, (ja jag har ont, provade utan häxte i 3 dagar. Så jävla förkastligt). Inget regn, inget krig eller fattidom. Inga vänners trasiga hjärtan.
Elliott mådde inte så bra. Jag vill krama honom, hålla hans hjärta i mina händer och hålla de andra sorgsna. En röd viskning om att allt blir bra. Inte alltid som man tänkt sig. Men. Ändå, bra. Så onödigt det var, det där med kniven. Om han bara hade väntat, hon var inte värd det.

Hur går det här då?
Jag har inte tvingat författaren att putsa fönster med mig,än. Men jag städade och han diskade. Det kändes rätt. Han fick hålla på länge och det berodde inte på någon megadisk utan snarare på det faktum att han smygfotade mig hela tiden. Som den när jag ligger på min runda säng och damsuger i hörnet där barnens strumpor och hårspännen av någon anledning alltid samlas. Den är bra. Bilden med strumpan, rumpan och slangen alltså.

Ippa var här, han lämnade fina små kryddplantor. Det är bra, plantera och gräva i myllan på lediga ledighetstiden. Sen kan man fråga sig varför gårdsnissar alltid har dessa smeknamn. På Drömma heter han Krax, här hemma är det Ippa.

Jag känner mig fortfarande lite skum, trots att jag sovit sedan midsommarafton. I princip. Men nu vet ni att jag är lediglevandeiallrahögstagrad och att jag gör det bästa av saken. Sover, städar och tittar in i ögon som verkar ha levat i 117 år. 100 år och 17, på en och samma gång...
Väntan

19.6.09Tvättat färdigt, vikt in nästan allt. Plockat undan, allt. Diskat allt. Nästan.
Djup suck. Jag har tråkigt. På ett nyttigt sätt. Men nyttigt är tråkigt. Så jag dricker det där snabbkaffet som författaren köpte en gång när det var för fattigt med vanligt kaffe och det smakar inte som kaffe men nästan. Fast jag blir ungefär dubbelt så speedad och lägg på 2 bitar av den vita chokladtårtan med bär inuti. Jag är yr nu, det är dåliga grejer för min kropp. Jag vet att det blir ont snart men jag hade ju så tråkigt. Och skriver jag här och skvallrar på mig själv så skäms jag lite. Kanske slutar jag att synda för att slippa skammen. Tänker jag...

Det här är totalt nonsens för er, kanske att jag inte ens lägger upp mitt ordbajseri. Oj. Nu satte stereon på sig själv. Den gör det ibland, när den har tråkigt. Det började strax innan min skilsmässa jahajaha. Feist. Spelar den nu. Fint. Eg skulle jag vara ute på stan nu. Jag har ingen tvättkorg längre, den är skulle man kunna säga, sönderlekt. Bolagret har en fin i plast. 89:- Lagom pris och jag fick en slant av 40-talisten. Tack. Och när jag skriver det här ser jag att mina fönster nu är okristligt smutsiga men jag låter det vara, precis som med tvättkorgen.
Därför att, och nu undrar jag om det som snart erkänns här nedan är typiskt tjejigt beteende? Läs och begrunda, tänker killar någonsin såhär, eller tjejer? Eller är det bara jag...

Jag är kär i Petter. Som förövrigt har en väldigt liten tvättkorg till all tvätt hans 3 söner genererar men det är en parentes.
Vi bor i Malmö respektive Göteborg och träffades av en märklig slump (?) på facebook för 11 månader och 3 dagar sedan. Eftersom vi har sammanlagt 7 barn och 3 ex har vi ganska lite barnfri tid. Lägg på dåligt med stålar och en massa jobb så fattar ni, det blir till att ses en gång per månad ungefär. Dvs rätt lite vardagsliv och parliv. När man är ett par gör man pariga saker:

*man parar sig
*man går ut och går
*man handlar mat ihop
*man äter maten man handlat och lagat, ihop
*sen parar man sig igen och hänger lite med vänner, -inte samtidigt.
*man hjälper några att flytta
*hämtar på dagis tillsammans nångång ibland
*åker till IKEA och irriterar sig på varandra (nej det kommer aldrig att hända oss).
*putsar fönster och säger saker som "kan du räcka mig trasan, älskling". Eller "du glömde ett ställe där, det ser liksom flammigt ut".
*sist men inte minst går man till Bolagret och köper en tvättkorg för 89:-


Alltså, fattar ni?
Jag vill ha det så!
Och för att komma lite närmare det där så, väljer jag att vänta med vissa saker. Så att vi tillsammans får göra de där pariga grejerna.
Petter ska vara här i 6 dagar och jag tänker tvinga honom att putsa fönster med mig (vilket jag hatar), och jag gissar att han tycker det är totalt dödstrist att köpa en tvättkorg. Men då blir vi mera ett PAAAAR.

Somsagt, uttråkad är jag. Och konstig, av kaffet.


Matt glansMidsommarafton, det ska regna. Jag tvättar. Många tvättar. Metodiskt tvättande lugnar oroliga själar. Jag är inte orolig men. Det är som sockerdricka i hela kroppen. Att sova var ett företag. Hasar tröttrunt i Norrbacks reaskjorta och tittar på väskan. Det fattas diamanter. Men den är så. Vacker. Vad man än har på sig så får man en annan glans. Snart ska barnen åka. Min hårbotten kliar. Jag tänker testa att massera in olivolja och sedan tvätta ur två gånger. För kännedom. Sa jag att det är regn på ingång? Det är en helt vanlig ovanlig dag. Han kommer. Så är det, han kommer hem till mig idag. Äntligen.


Bakåfram

Klänning från Jenny Widings carefully selected vintage, 499:- st.
Just den här är min. Just den här ska jag ha på mig ikväll. Det blir fint, det blir vackert. Regnet gör mig ingenting. Allt är vackert, en dag som denna.

Ha den bästa helgen allihopa, jag bloggar väl lite sporadiskt, om andan faller på. Men mest är det vila och kramas som jag vill.


När man somnar och dagen kändes som ett helt år...Men som hon sa:
"man fyller bara fyra en gång".

(Jag struntar i att min sk. modeblogg nedlusas av bilder på ungen, lilla M var bara så jättejättesöt just igår).


Drömmas öppettider!

18.6.09Barnen åker till Värmland med sin pappa på midsommarafton och Drömma & Mon Chéri tar semester. Vi öppnar igen torsdag den 25:e men jag är standby hela tiden så ni som har klänningspanik, maila mig!!
dromma@dromma.se så kommer vi överens. Känn inte att ni besvärar för jag har ständig klänningsjour förstår ni.

Godnatt från en färdigkalasad lilla M och Drömma-Lotta


Here she comes...


Jenny Widing vintage, klänningar för 499:-
Hårblommor och ringar för 79:- samt större hårblommor (rosorna och de stora lila), för 149:-


Jag köpte in en till mig själv på chans, ni får se den i morgon. Det får bli min midsommarklänning helt enkelt. Som jag ska ha när jag möter författaren på perrongen. Sockerdricka i hela kroppen och handsvett av otålig väntan, och jordgubbskyssar sedan. Man kan ta en hemlig väg hem, längs vatten och tunga träd. Om det regnar finns det tjusiga gamla portar som man kan hångla i. Fast det är hemligt.


När man vaknar och det har gått ett helt år...Lilla M fyller 4 idag och vi har firat sedan i morse.
Hon föddes med hjälp av sin mamma och pappa, deras 2 doulor och en bm-kollega i ett soligt rum på Östra. Det var lite som att vara på spa. Faktiskt. Fast stundtals ett förbannat jobbigt spa. Men det var väl det att de runt om mig visste precis, och de lät mig jobba som jag ville. Och stöttade mig där det behövdes. Jag var inbäddad i trygghet och kärlek och jag tog emot henne själv. Luften var tjock av solbelysta partiklar ja jag trodde ett tag att jag badade i guldkorn och det var helt enkelt magiskt. Den här ungen som är min, jag kan inte än idag fatta vilken gåva hon och de andra är. Att jag, har gjort dem liksom.


REA och Jenny Widing

Nu har vi stuvat om så rean hänger på en separat rullstång i butiken, vi fick liksom inte plats med allt det vackra när Jenny kom in igår...
Vi kan hursomhelst nu erbjuda er en luftig underbar stång med Jennys vintageklänningar samt LJUVLIGA fakediamatringar modell large, exotiska hårblommor från 79:- samt Jennys egen design. De korta rosenmönstrade kjolarna och klänningarna som finns i både leopard och jeans är vansinnigt läckra.
Jag finner inte ord nog, ni som gillar henne kommer iallafall inte att bli besvikna!

Vi har öppet 12-18 idag och sedan tar vi lite semester.
Öppnar igen på torsdag nästa vecka för jag och Linnéa på Mon Cheri är lite trötta nu. Så vi unnar oss. Jajjamensan :0)

För övrigt fyller lilla M 4 år idag, hon ska snart väckas av ballongklasar, Hello Kittyset och riktiga! änglavingar men just nu sover hon intill mig.

Ha en fin dag så hörs vi om några timmar, uppdate med bilder från fröken Widing bla.

Kyss från Drömma-Lotta


Om underbara kläder och att få känna sig vacker

17.6.09En gång var jag på Berns och satt längst fram på en visning. Top Modelgänget från USA satt mitt emot. Jag kände mig mycket tjusig, på mig satt en svart och vit 80-tals klänning. Med lite haremslyxkänsla. Glitterliv, och en tyg som var rynkat mitt på, både i den vita överdelen och i kjolen. Lånta svarta skor som inte gick att gå i så jag antar att jag gick som en lucia eller nåt för att inte snubbla på de röda mattorna.
Tanja Malo hade lånat ut ett av sina mest lyxiga halsband, med en antik kristall längst ner. Jag var skitsnygg helt enkelt.
Idag bloggar en vacker kvinna om mig så att jag blir jättejätteuppspelt. Att någon säger så fina ord om mig gör mig överväldigad. Jaha men, det är ju bara ytligheter kanske ni purket tänker. Då säger jag.
Nej för att, jag var bara den roliga snälla tjejen när jag var liten och som ungdom. Skämdes jag för mina ben, för min näsa för min profil och min röst och för mina smala höfter och små bröst. Jag fick sällan höra du är så söt som liten. Och sedan har jag fött ungar och ammat och inte varit mera än mamma mest. Vilket är vackert så. Men ändå, att få känna sig som en riktig kvinna. Känna sig vacker och stark, som en som folk faktiskt vänder sig om efter på gatan vissa dar :0)

Så kände jag mig idag. Tack söta rara Joanna. Jag tycker att DU är en vacker pralin och din blogg är den bästa som finns.
Puss


Vi skyltar om

och jag fick in en sanslöst fin 50-talsklänning i siden. Svart botten med vackra blommor på. Märk väl att den är i storlek 34. Jag upprepar, bara för petitta brudar, smal midja som en vidja hade damen på den tiden nämligen.


Om en kjol

-som jag har köpt.
Den har djupa fickor och är på det hela taget en klockren, klockad kjol. Som jag är kär i. Som jag kan ha när jag möter författaren vid tåget på fredag. Som jag med är kär i.
Allt vackert krimskrams från Drömma utom min vita ring.
Om paket

16.6.09När bloggläsare ser saker de gillar på bloggen men inte bor i stan gäller följande.
Maila till dromma@dromma.se så stämmer vi av så att inte det fina redan sålts.
Du sätter in pengarna plus 50 kr i frakt och när pengarna är på kontot postar jag ditt paket. Lite som en webshop antar jag...
Idag blev det ett väskpaket till en förtjusande kvinna, helt säkert kan jag säga så. För vi har mötts i verkligheten :)


Kyssar och jordgubbar

Halsband från Älva 499:- Finns även med turkos, orange, svart eller rosa sten.
Örhängena har jag redan bloggat om och så finns det ju armbanden med kulor hela vägen. Jag likställer värdet till ungefär lika ljuvligt som kyssar och jordgubbar. Samtidigt.


Jag kan inte sovaSå praktiskt, att jag bor på en tvättstuga liksom.


Om boende (och drömmar)

15.6.09Jag tänker på att vila i det jag har, tacksamt ta emot varhelst livet ger mig ett hem. Att bo i kappsäck har jag provat på, bokstavligen. Länge var det korta stopp, 2 veckor här och 2 månader där. Nu har jag ett alldeles eget hem som inte är ljust och stort men som är fint och bara mitt. Men, jag älskar boende, hem, och att drömma mig bort.
Som här i Göteborg tex, nära mig finns en stor gul villa mitt i stan. Tror att det är nåt dagis på nedervåningen, 2:ans spårvagn går förbi det. Och jag tänker att där, där skulle jag vilja bo.
Och som i Malmö i exempel nummer två. Du kan se själv på bilden. 1909 är det byggt och på baksidan finns det en liten trädgård. Mitt i stan.
Mitt i stan är trevligt. Malmö är trevligt. Jag och författaren kunde bo i det där engelska parhuset med våra 22 ungar och vi skulle ha ett eget skrivarrum. Turas om.
Te och scones på balkongen. Mina händer skulle gräva i myllan och driva upp fantastiska stockrosor, malvor och gammaldags äkta rosor. Doften av lavendel och pepparmynta skulle morgonvinden brisa in i sovrummet och leka med luftiga gardiner.

Ok, det blev ett inlägg om både drömmar och boende. Men en måndag som denna, är det lite bra kan jag tycka...


REA

Bilder från Once upon a time, BråttensbyJohanna, Camilla Norrback.

Allt du ser är eko, allt kan du köpa för 50% med start idag!
En hårt packad stång i stora rummet där du bara kan shoppa loss, håll till godo kära Drömmavänner.
Love,
Lo