Om trumpetaren i drömmen

17.2.10Han var lite som Chet.
Fast lång, med mera hår och med de vackraste händerna.
Den här bilden.
Är mig kär.

Bara så.


5 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, vilken bild. Vill vara hon. Vem är han? L

Drömma-Lotta sa...

Kärlek, talar den om tycker jag.
Det är Chet Baker och hans fru.
"My funny valentine" Chet.
Kolla på Spotify eller youtube.
Vacker röst och lur...

Anonym sa...

Jaså, det är Chet ändå!!! Han är underbar i mina öron. Hur var det sagan om honom slutade?? Finns ngn dokumentär om honom som jag inte vågat se. Jag bara lyssnar.
Tack för fin bild!

Drömma-Lotta sa...

Det gick väl åt h___te om jag inte minns fel.

Lyssna är bra.
Kram

Anonym sa...

"Let’s get lost.

Chet Baker var en av de största jazzskaparna. Bruce Weber har gjort en fint och varmt porträtt av en åldrande och påtagligt luggsliten Baker. Bakers fina musik blir ännu sorgligare när man ser den komma från den trasiga och sorgliga karaktären som Baker tyvärr utvecklades till. Let’s get lost är min favorit av alla dokumentärfilmer om musikanter. Just för att den på ett ärligt och okrystat sätt representerar karaktären den handlar om."

Kanske jag vill se den ändå=) Lyssnar lite till först. L