40-talisten hälsade på.

22.6.11Han bor på landet med sin fru och två gamla katter.
Det finns ett 80-årigt gammalt par som har en jordgubbsodling nästgårds.
Han hade med sig fyra liter hit, min farsa.
Fy fanken vad gott det var.
Snart ska vi åka dit och plocka själva.

Och ännu en barbie, alltså.
Gud.


Plus en ångrad flaskpost.
Vad är det med mig och flaskpost...
Iallafall, jag återkommer senare.
Vi har ett prinsesskalas att styra upp!

Ciao,
Lo3 kommentarer:

Anna sa...

... ja, att värja sig mot Barbie-invasion som (tjej?)förälder är lika lätt som att undvika kräksjukan i ett nyspytt hem...

Emmie sa...

mmmm,jordgubbar!
minns när jag var liten, jag smög ner i källaren och såg en barbidocka i en gekåspåse, detta var innan jul. jag tänkte att den var till mig, den var ju så fin ( trots att jag har tre småsyskon, så tänkte jag på mig själv, haha) och på julafton öppnar jag alla mina paket men ingen barbie. gissa vem som fick den? min lillebror! jag blev såå avis! berättade detta för en liten kusin häromsistens, varpå hon utbrister, men, vad skulle han med den till??!? synd det där, att det inte finns någon egentlig valmöjlighet till vad man vill leka med, för det ena är " tjejigt" och det andra "killigt"..

Drömma-Lotta sa...

Anna, word!


Emmie, vilken intressant historia!

Visst är det snävt ofta, så synd att det är så...