In my fortune cookie!

21.2.12Jag fick en såndära kaka.
Ok.
Nu andas vi lite här va, och tar nya tag.


Det här är svidande äkta vardag och konst.
Om ni frågar mig.

John Rafman4 kommentarer:

Anonym sa...

"Have a break and relax"..

Det ska jag säga lite oftare till mig själv o andra..

Speciellt när man; eller någon annan verkar vara uppstressad, är i en stressig situation, så ska man stanna upp och bara se sig själv i spegeln och säga högt: "Have a break and relax",gärna med utropstecken!..då kommer jag förmodligen le åt mig själv eller åt den jag säger det till och bara det är ju bra..
Jättebra!!! ;)

Hanna

Anonym sa...

Du tar alltid så fina bilder <3

Louise sa...

Här kommer ett fint citat som jag brukar mumla för mig själv när jag typ bryter ihop i tvätten:

Courage doesn't always roar. Sometimes courage is the quiet voice at the end if the day saying "I will try again tomorrow".

Drömma-Lotta sa...

Jag ler åt era ord och suger i mig.

Tack, som sagt
har jag världens finaste läsare <3