Om boende

11.3.12Idag tittade vi på en fantastiskt vacker lägenhet.
Gamla detaljer sparade, som serveringsskåp och gamla element.
Som det ovan, fast med årtionden av vit färg som gjort att mönstret blivit lite hemligt.

På tisdag tittar vi på en till, lite mera renoveringsobjekt och 80-tals sabbat om man så säger.
Fast bra den med.
Åh. Mitt hjärta bankar jättehårt av drömmar just nu.

Det måste vara våren...


6 kommentarer:

jen sa...

hjärta till dig!

Louise sa...

Det är kanske lite knäppt att jag bryr mig om personer jag aldrig träffat, men det känns lite som när jag följde Glamour och hoppades hoppades att Ridge och Taylor skulle få varann tillslut. Det fick de men sen kom jävla Brooke och sabbade. Hoppas ni hittar ett fint hem och ursäkta mina skumma stalkerkommentarer.

Anonym sa...

Vilket...element..
som en praktfull pjäs eller något..
att de BRYDDE sig så mycket om detaljer..
-förr..
Idag är det nog mer "less is more" och "High Tech" med smarta drag inom industridesign o inredningsdetaljer..men egentligen, så trist..snyggt och lite "kyligt" och praktiskt formspråk kanske..men fantasilöst.
Kul med detaljer Lotta. Att någon har suttit på sin kammare och tänkt ut just de där sirliga mönstren..inte på en porslinskopp; men på ett element..
Fint!
Hanna

fröken blund slår dank sa...

elementen är så fina och strumpbyxorna jag fick dåndimpen helt enkelt. och jag som tänkte tipsa om krispiga krickelin men såklart har du ju redan hittat dit, och kanske var det så att jag hittade dig genom henne vad vet jag, men fint är det och man kan hänga där mycket och länge eller hur?

TuvaMinnaLinn sa...

Oj de elementen du.
Jag håller tummarna för att ni hittar drömboendet.

Drömma-Lotta sa...

Haha, jag fnissar åt Louise.
Jag tror att vi skulle ha roligt om vi sågs, och jag känner lika dant om andra bloggar.
Tex har jag följt med spänning hur Julia på Julias Vardag mött kärleken och hittat drömboendet som inte blev och så flyttade de in i värsta slottet istället.
Jag sitter och hoppar framför datorn och ropar
Ja JA :0)

Så vi är knäppisar, det är fint tycker jag.

Och detaljer, herregud vad de lade kärlek på sådant förr.
Nu har vi tackat nej till vackraelementhemmet men ett annat med rik stuckatur jobbar vi hårt för att få till en lösning och ett byte med.
Bara att det måste bli triangel eller fyrbyte då, så det tar sin runda tid, om det ens lyckas.

Ja, hos Krickelin kan jag hänga bra länge men hos er andra med.
Sen fick jag en hel drös fina tips i ett inlägg nedan och en har jag redan uppe i min länklista:

VIA


Kram på er :)