Sjuka barn som är friska nog att pyssla

15.4.12

family

love child

easter

-En familj, en påskfamilj mamma. Ser du?
Jag tänker på alla måsten samtidigt som det visas lerfigurer
och jobb som ska sökas och en oviss sommar med typ noll kronor och det dåliga samvetet
för alla andra gör så mycket dyrt roligt, visst?

Sen kommer mamman på att alla är olika, prioriterar olika och har olika förutsättningar.
Så nu skiter vi i att åka till The Reef i vår och så gör vi en gemensam ansträngning.
Barnen och jag.

Vi ska åka mera utomlands än Danmark och vara borta längre än 1,5 dygn.
Vilket betyder att sommaren fylls av picknickar och spårvagnen till havet.
Inget fancy.
Och vet ni att, det är inte viktigt för dem. De tjatar inte och jämför.

Vi vuxna håller på med sånt trams, inte barnen. Så tror jag att det är.

Som uppstart tänker vi gå ihop med andra klänningsälskare och loppisfreak.
Sen har vi megaminiloppis i Haga till helgen, 


STAY TUNED :D


4 kommentarer:

Emmie sa...

den helgen som kommer nu?

ja, så kan det kanske vara, vilket fall som helst tänker jag att vad man än gör, så gör man ju något, det är en upplevelse, oavsett vad den har kostat. allt behöver inte vara snordyrt för att vara kul och fint och bra! alls.
och framför allt så uppskattar jag nu i vuxen ålder det vi gjorde i min familj, " fyre barn å en hunn?" frågade norska damen när vi for på genomfart i folkabussen i norges skogar och letade bostad för natten på semestern. Enrumsstuga var kanske lite litet tyckte hon.

och all tältning i dalar med fotogenlampa som lös upp halva skogen, utflykter med cykel och picknick-korg, turer till kusiner i norrland under sportloven.
allt det där skulle jag inte byta mot någon fancy resa till varmare land i en vecka, eller två. fast " alla" mina kompisar gjorde det, så är jag glad att vi gjorde det vi gjorde, för det var fint för oss.

långt inlägg. men du fattar?:)

Emmie sa...

ps. menar inte alls att de som åker på fancy resor gör fel eller att det är dåligt, jag bara säger hur det var för oss liksom. och man får ta det man har och kan och sluta jämföra så mycket. kram

Anonym sa...

Jag var en såndär unge som fick åka på långväga lyxsemestrar flera gånger om året. Och vet du (på tal om avund)? jag kunde önska att jag var en av de som stannade hemma, som du skriver, hade fina picknickar och tog färjan ut till en ö. Var hemma. Sommar i stan. Kanske hälsade på nån vid havet nån timme bort över en natt eller två. Så avundsjuka eller ej, ibland tror man att gräset är grönare osv oavsett på vilken sida av semesterplanerna man står :)
Och en sak till, du verkar så himla bra! Hade jag haft företag eller så hade jag anställt dig direkt! Bara på hur du verkar som person.
/M

Drömma-Lotta sa...

Hej, bara inne helt jättesnabbt för att klicka ett "skicka" på ett inlägg som var färdigt.

Måste måste bara säga att jag älskar er.
Ja, jag känner så.
Mitt hjärta säger att magen har rätt och ni bara bekräftar, och det där med att anställa mig för hur jag är som människa,

-är den bästa komplimangen och peppet jag kan få just nu.

Mitt djupaste TACK till er båda.

Lotta