FIKOR

14.5.12

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Hemmadag regndag.
Äppelblommor i burk.
Vi målar naglarna (lilla M gör mina tår och där går gränsen).
Klipper ungars hår, fikar vid nya barnbordet vid köksbordet och ståendes i hallen.
Mitt hår tappas fortfarande och är supersprött. Det gör mig ledsen.
Det är min stolthet antar jag. Eller, liksom det folk brukar gilla hos mig.
Men på hemmadagar kan man vårda.
vi kladdar in olivolja i de stackars topparna och stoppar ner mig i ett bad.
Chillar som sillar.
Hur många gånger Nicke Nyfiken gått på tvn är oklart.
Troligen 110 vid det här laget.

Vi har det bra.
I morgon gäller det.
Håll tummarna som fan, snälla bella söta ni!

Kram och tack.
Tack för att ni delar med er och skriver fina kommentarer och pratar.
Jag vet att folk alltid skriver sånt här,
men jag måste väl ändå ha de finaste läsarna, visst?

/Drömma-Lotta


5 kommentarer:

AnnaA sa...

Tummehåll!

Lisa sa...

mysigt, tjusiga bilder och jag håller tummarna!

Emmie sa...

Håller tummar!! Åh, trist det där med håret, men bra med olja i! Kanske nåt extra inifrån? Typ plocka nässlor och göra te..
Och skulle kommentera på förra inlägget, men kom inte på nåt bra, sen hände dagen liksom.
Men för sjutton gubbar, fira och var glad när du kan och det kommer till dig! Tänk om du en dag står där och det du längtat efter händer men. Något annat samtidigt som kanske tar udden eller glädjen av det eller bara så att du inte just så kan glädjas på det sär sättet du gör nu, vilken tur att du då tagit ut glädjen i förskott!!;) om du hajar.
Själv är jag jättekass på att fira och glädjas, helt klart tacksam och glad när grejer händer som jag önskat, men så kommer det liksom en röst..... Inte skall väl du/ inte förtjänar du att vara glad..... Nej du vet hur man är ledsen ochdeppig, håll dig till det! Fast jag försöker att inte lyssna.

till-vidas-ara sa...

jag håller alla tummarna så hårt jag bara kan..skickar ut ja-energier (du vet väl att positiv magi fungerar ?) och du har väl testat hälsokostaffärernas alla hårpiller? du är fin som snus hursomhelst vet du, och jag har ganska tunt hår själv..(fast fuskar med hårförlängning söm för övrigt börjar falla av, hehe..

kramar Lycke

Drömma-Lotta sa...

Oh, tack för hårtips.
Jag har ätit "hårpiller" i två veckor nu, plus multitillskott så vi får väl se.
Just nu behövs nog ett besök till frisören för att liksom "få ihop det, få en form" igen.

Vill ju ha långt, men men...

Och Emmie, bra att du försöker stänga av gnagtänket, du är värd ALLT!

Och tack, tummehållet funkade så nu lämnar vi in alla papper nästa vecka.

Tja, sen ska alla bli godkända med, så än är vi inte i hamn men en redig bit på väg <3

Kram