När någonting tar slut

5.9.12

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Nu flyttar vi alltså.
Det är i helgen men man vet ju inte, det där med bloggandet ligger så långt ner på priolistan dessa dar.
Vi lämnar och vi möter nytt.
Dagarna med Judith är över, inskolningen med.
Det första som händer är som alla med dagisungar vet, att vi blir sjuka.
Lagom till flytt bah.
Men det är som det är och jag är rätt ordlös och hinner inte heller hälsa på er andra.
Det kommer en ny tid snart men ja. Äh, jag ville bara säga att jag saknar er och att vi ses snart.
Lite mera frekvent.

Kram och puss
/Drömma-Lotta

10 kommentarer:

till-vidas-ara sa...

förstår precis. dagisinskolning o förkylningar här med..renovering :) blev lite skraj först när du skrev "någonting tar slut" men det var ju inte så hemskt (ler) önskar lycka till och skickar massor med kramar......

~Lycke

Drömma-Lotta sa...

Menade inte att skrämmas.
Jag tycker att slut är vackra. Vemodsvackra.

Nu ska jag smyga in på din blogg, kram i massor tillbaka så hörs vi om inte förr, så efter flytt :D

kajsa sa...

Det där med att hinna. Just nu känner jag att jag inte riktigt hinner med mig själv. Fick precis ett samtal där en människa jag jobbar med sa "men kajsa, allt kan inte vara på ditt ansvar!" Men det KÄNNS så!
Vi har liksom haft en ruskigt påfrestande produktion som gör att jag sover nio timmar och ändå är så trött att jag går av. Men snart blir det lugnt igen. Och då är jag rädd och nervös att frilanslivet ska bli min död. Fast jag levt så i fem år, sen gymnasiet. Gud. Jag är ett sånt kaos.

Julia sa...

Jag är så glad för din skull Lotta! Det kommer att bli sketabra som vi säger här hemma! Jag ser fram emot att en dag åka till din stad och dricka te med dig.
Och du..vilken himla fin blommig sak du har på dig på första bilden! Himla fin! Precis som du!
Puss

TuvaMinnaLinn sa...

Faktiskt uppskattar jag bloggar där bloggandet inte alltid hinns med.

För sådan är verkligheten.
Den som jag lever i.

Kram till er och lycka till med flytten!

till-vidas-ara sa...

hej finaste igen! trött så galet här mitt i natten. så mycket om dagarna nu trots arbtslöshet ;) du vet, och jag blev så glad åt din kommentar. ändrade lite i hur jag skrev för det var nog lite väl modigt kan jag tänka. skulle önska vi hann prata lite via mail när vi hinner och har lust. men jag hittade inte åt din mailadress. skriv den gärna hos mig.. och visst vill man ju ha det där braiga jobbet..men inte tusan är de många här uppe inte..hu..

kramar en fredagnatt, och gärna te ***

~Lycke

LyckligaPraliner sa...

Hej! Är det en fin rosenknopp i ditt halsband tro. Jag tycker om rosor och har en vägg full av dem i mitt sovrum. Så fint med udda fat med gosaker på och den byrån du visar gillar jag. Tycker om alla dina bilder :)

Lycka till med flytten!

Ann-Louise

cricri sa...

Tapeten och morgonstunden, brudparet och ni i solskenet. Så mycket fina bilder (som vanligt!). Stort lycka till med flytten! Vilken drömlya det ser ut att vara.
/Christel

lisa sa...

fina bilder. lycka till med flytten!

Drömma-Lotta sa...

Hej och tack för alla fina hejarop!

Skriver så snart jag hinner, annars är min mail drömma@dromma.se kära Lycke.

Klänningen köpte jag på Tradera och yes en rosenknopp i halsgropen bär jag.

Och jo, det är rätt skönt att läsa bloggar som är hipp som happ då och då. Som livet, som sagt...

KRAM!